HTML

Közlevelezés

Neki és másoknak rólam és másokról.

Archívum

Címkék

Utolsó kommentek

  • jkrist: Örülök, hogy újra ír. A k***aanyázós véleményformálók manapság olvasható nagyarcú megmondószövegei... (2009.01.13. 18:35) Zolika legszebb évei
  • Filc: Megtaníthatnád, hogyan lehet sikeres vizsgák után átadni magad a semmittevésnek és gondtalanságnak... (2008.01.28. 15:25) Nyugodt vasárnapi fejfájás
  • G: Tegnap este, mikor éjszaka jöttem haza, ugyanezt csináltam...Imádom azt a lejtőt.:) Csak annyi a k... (2008.01.20. 16:37) Hol van az még?
  • dabdam: Kicsit kommentelgettem itt-ott, remélem nem gond.Jó volt olvasni,többet megtudtam rólad mint azala... (2008.01.15. 19:07) Földön, vízen, levegőben
  • dabdam: Nagyon szép.És jó hogy mindketten ugyanilyennek látjátok:),lehet tényleg ő a Mikulás. (2008.01.15. 18:58) Véreres szemű Mikulás
  • Utolsó 20

Ízlések és pofonok

2007.10.13. 23:15 :: BBface

Kedves Nagyapa!

    Nagy kincs a hétvége, ha az ember csak ekkor találkozhat a régi barátaival. Hosszú kihagyás után végre sikerült újra összegyűjteni a teljes társaságot barátnőstül, hogy együtt legyünk egy kicsit, beszélgessünk és csapjunk egy műhelypartit.
    A műhelyparti lényegében abból áll, hogy veszünk pár sört és beülünk az egyik haverom apjának műhelyébe. Ezt most súlyosbította, hogy haverom egész családja csatlakozott hozzánk, így már komoly kis tizenöt fős társaságot alkotva iszogattunk és beszélgettünk volna, ha nem kerül elő egy üveg Finlandia, egy másik üveg törkölypálinka illetve némi konyak, amiknek egyvelege elég hamar kiütötte említett haverom édesanyját. Arról nem is beszélve, hogy házigazdánk apja még elszalajtotta fiát egy láda sörért, hogy szomjan ne haljunk, míg behűl a vodka. Te is voltál fiatal, gondolhatod, mi sült ki ebből.
    Szokás mondani, hogy a részeg ember előtt fellibben az igazságot eltakaró fátyol, de mivel az ember ilyenkor homályosan lát nem sokat ér vele. Azonban én most tisztán láttam. Rá kellett döbbenjek, hogy temérdek közös vonásom van a barátaimmal. Nem csoda, hisz a fél életünket együtt töltöttük. Nem is lepődöm meg azon, hogy lányok terén is hasonló az ízlésünk. Zavarba ejtően hasonló. Azt hiszem, parancsolatot szegtem múlt éjjel. Nem mintha különösebben érdekelne, de mégis érzek egy enyhe bizsergést a tarkómon. Igen, felebarátom asszonya. Sőt, hogy pontosabb legyek: felebarátaim asszonyai.
    Szerencse, hogy csak a tizediket nem tartottam be és közel sem jártam a hetedik megszegéséhez. Már csak az kellene. Akkor aztán megbosszulná magát a közös ízlés és jönnének a pofonok.

Szerető unokád

2 komment

Címkék: levél rossz ember

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyapamnak.blog.hu/api/trackback/id/tr21195521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dist. 2007.10.27. 21:02:30

öregapád is volt fiatal de legalább volt stílusa:))

BBface · http://kultip.komm.bme.hu 2007.10.28. 11:04:51

Ez a mai fiatalság már csak fakó árnyéka elődeinek. :)
süti beállítások módosítása